-Inschrijving 2017

Inschrijvingsprocedure.

De inschrijving voor de fietselfstedentocht van pinkstermaandag 5 juni 2017.

Inschrijving 2017
De voorinschrijving en vrije inschrijving voor de tocht van 2017 lopen geheel via het online inschrijfformulier op onze website met aansluitend een betaling van het inschrijfgeld via iDeal, PayPal of Creditcard.

De voorinschrijving
Voor de voorinschrijving worden, net als voorgaande jaren, uitgenodigd de deelnemers die 5 maal of vaker de elfstedentocht hebben gefietst, waarvan tenminste éénmaal in de jaren 2013, 2014, 2015 of 2016. Voor de telling van het aantal door ons geregistreerde tochten geldt dat tussen 2 uitgereden tochten maximaal 5 niet (uit)gereden tochten zijn toegestaan.
De deelnemers die voor de voorinschrijving in aanmerking komen, ontvangen rond 1 november 2016 via een mailbericht een uitnodiging om in te schrijven. Daarin wordt aangegeven hoe kan worden ingeschreven. Deelnemers waarvan we niet over een e-mailadres beschikken, ontvangen de voorinschrijving nog per brief thuis.
Om de e-mail over de voorinschrijving te ontvangen is het nodig dat, als je nog geen account hebt,  je een account aanmaakt vóór 10 oktober 2016.

De vrije inschrijving
Na de voorinschrijving volgt de vrije inschrijving. Na sluiting van de vrije inschrijving volgt een loting indien het aantal aangevraagde kaarten meer dan 15.000 bedraagt.
De inschrijving voor de tocht van 2017 staat open van 1 t/m 14 december 23:00 uur. Deze periode voor de vrije inschrijving kondigen we ook aan op Facebook en Twitter. Op onze website zal tijdig alle benodigde informatie beschikbaar zijn en wordt de procedure uitgebreid beschreven.
Het inschrijfgeld bedraagt € 20,00.

Via deze website, Facebook en Twitter krijg je vanaf half november 2016 meer informatie over de vrije inschrijving.

Als deelnemer heb je voor de registratie van de tochten een persoonlijk account nodig. Via dit account kun je adresgegevens of een e-mailadres wijzigen.

Let op dat je het juiste e-mailadres invult! Via dit e-mailadres ontvang je van ons onder andere de uitnodiging voor de voorinschrijving.